KOUDE VOORGERECHTEN

Soepen

 

Romige aspergesoep (V)                                            5,50

 

Franse uiensoep (V)                                                   5,50

 

Romige tomatensoep (V)                                           5,50

 

Brood met dips en kruidenboter                                 7,50

 

 

 

Voorgerechten                Voorgerecht      Hoofdgerecht                        

 

 Sashimi van zalm, tonijn en gamba’s

 

                                                           10,50               15,50

 

Vissalade met gerookte zalm en makreel,

 

       Hollandse garnalen, tonijnsalade,

 

       avocadodip en rode ui                10,50   `           15,50

 

 

 

Carpaccio met truffelmayonaise,

 

Parmezaanse kaas en pijnboompitjes         

 

                                                           10,50               15,50

 

 

 

Asperges met geitenkaas, gedroogde

 

tomaten, croutons en dille-mosterdressing (V)

 

                                                           10,50               15,50

 

Asperges met gerookte zalm, kwarteleitje,

 

kaviaar en frambozendressing

 

                                                           10,50               15,50

 

 

 

Salade met kreeft, gamba’s,

 

Hollandse garnalen en Oosterse saus         

 

                                                           17,50               24,50  

 

Hoofdgerechten met frietjes en salade

 

“ Wapen Burger ” van Black Angus rundvlees,

 

    bacon, mosterdmayonaise,

 

    augurk, tomaat, ui, sla en frietjes                          15,00

 

 

 

      Kippenlevertjes met champignons en uien               16,50

 

 

 

3 Slibtongetjes in roomboter gebakken                     20,50

 

 

 

Schnitzel met een topping van spekjes,

 

champignons, ui en kaas                                          17,50

 

 

 

Tournedos  met pepersaus 150 gram                       24,50

 

                                             250 gram                      27,50

 

 

 

Chateaubriand voor 2 personen met

 

peper- en Stroganoff-saus                p.p.                  27,50

 

 

 

Hele zeetong, in roomboter gebakken                      32,50

 

 

 

Surf & turf; tournedos met een halve kreeft              32,50

 

 

 

Gegratineerde, halve of hele, kreeft

 

met gebakken gamba’s ½ 24,50       1/1                   32,50                          

 

Aspergespecials

 

Asperges “Het Wapen” met ham ei,

 

botersaus en krieltjes                                                22,50

 

 

 

Asperges met gebakken zalmfilet

 

en beurre blanc                                                         24,50

 

 

 

Asperges met lamshaasjes en tijmjus                       26,50

 

 

 

Desserts       

 

Lentedessert by Danique, onze huispatissier             8,50

 

 

 

Chocoladedessert met Tobleronemousse,

 

brownie en petit four                                                   6,50

 

 

 

Kaas plateau met vijgenbrood                                  12,50                                            

 

 

 

Hangop van Zuster Evi met mangosaus

 

en pure crispy pearls                                                 4,50

 

 

 

Coupe aardbei, verse aardbeien

 

met vanille ijs en slagroom                                        8,50

 

 

,