KOUDE VOORGERECHTEN
Soepen
Romige aspergesoep (V) 5,50
Franse uiensoep (V) 5,50
Romige tomatensoep (V) 5,50
Brood met dips en kruidenboter 7,50
Voorgerechten Voorgerecht Hoofdgerecht
Sashimi van zalm, tonijn en gamba’s
10,50 15,50
Vissalade met gerookte zalm en makreel,
Hollandse garnalen, tonijnsalade,
avocadodip en rode ui 10,50 ` 15,50
Carpaccio met truffelmayonaise,
Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
10,50 15,50
Asperges met geitenkaas, gedroogde
tomaten, croutons en dille-mosterdressing (V)
10,50 15,50
Asperges met gerookte zalm, kwarteleitje,
kaviaar en frambozendressing
10,50 15,50
Salade met kreeft, gamba’s,
Hollandse garnalen en Oosterse saus
17,50 24,50
Hoofdgerechten met frietjes en salade
“ Wapen Burger ” van Black Angus rundvlees,
bacon, mosterdmayonaise,
augurk, tomaat, ui, sla en frietjes 15,00
Kippenlevertjes met champignons en uien 16,50
3 Slibtongetjes in roomboter gebakken 20,50
Schnitzel met een topping van spekjes,
champignons, ui en kaas 17,50
Tournedos met pepersaus 150 gram 24,50
250 gram 27,50
Chateaubriand voor 2 personen met
peper- en Stroganoff-saus p.p. 27,50
Hele zeetong, in roomboter gebakken 32,50
Surf & turf; tournedos met een halve kreeft 32,50
Gegratineerde, halve of hele, kreeft
met gebakken gamba’s ½ 24,50 1/1 32,50
Aspergespecials
Asperges “Het Wapen” met ham ei,
botersaus en krieltjes 22,50
Asperges met gebakken zalmfilet
en beurre blanc 24,50
Asperges met lamshaasjes en tijmjus 26,50
Desserts
Lentedessert by Danique, onze huispatissier 8,50
Chocoladedessert met Tobleronemousse,
brownie en petit four 6,50
Kaas plateau met vijgenbrood 12,50
Hangop van Zuster Evi met mangosaus
en pure crispy pearls 4,50
Coupe aardbei, verse aardbeien
met vanille ijs en slagroom 8,50
,
Deze website is met Jimdo gemaakt. Registreer je nu gratis op https://nl.jimdo.com