SOEPEN
Soepen
Romige aspergesoep (V) 5,50
Franse uiensoep (V) 5,50
Romige tomatensoep (V) 5,50
Brood met dips en kruidenboter 7,50
Lunch top 10 (te bestellen tot 17.00 uur)
1. Uitsmijter van 3 Wijchense scharreleitjes
met achterham, kaas en tomaat 8,50
2. Twee rundvleeskroketten met brood
en mosterdmayonaise 8,50
3. De toppers: 3 knapperige minibroodjes:
Topper vlees beenham, carpaccio en
Parmaham 10,50
of
4.Topper vis: garnalen, gerookte zalm
en tonijnsalade 10,50
5. Clubsandwich van geroosterd brood met
achterham, kaas, kip, ei, spekjes, rauwkost
en cocktailsaus 9,50
6. Baguette met gerookte zalm met roomkaas,
ui en rucola 9,50
7. Dubbele tosti met kaas en achterham 6,50
8. Baguette met carpaccio van dungesneden
runderhaas, truffelmayonaise, Parmezaanse
kaas en pijnboompitten 10,50
9. Twee pittabroodjes met falafel, tomaat,
humus en tzatziki V 10,50
10. Wijchens twaalf uurtje; kleintje tomatensoep,
baguette kroket en gezond
12,50
Voor de kids
Kroket of frikandel met frietjes 6,50
Voorgerechten Voorgerecht Hoofdgerecht
Sashimi van zalm, tonijn en gamba’s
10,50 15,50
Vissalade met gerookte zalm en makreel,
Hollandse garnalen, tonijnsalade,
avocadodip en rode ui 10,50 ` 15,50
Carpaccio met truffelmayonaise,
Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
10,50 15,50
Asperges met geitenkaas, gedroogde
tomaten, croutons en dille-mosterdressing (V)
10,50 15,50
Asperges met gerookte zalm, kwarteleitje,
kaviaar en frambozendressing
10,50 15,50
Salade met kreeft, gamba’s,
Hollandse garnalen en Oosterse saus
17,50 24,50
Hoofdgerechten met frietjes en salade
“ Wapen Burger ” van Black Angus rundvlees,
bacon, mosterdmayonaise,
augurk, tomaat, ui, sla en frietjes 15,00
Kippenlevertjes met champignons en uien 16,50
3 Slibtongetjes in roomboter gebakken 20,50
Schnitzel met een topping van spekjes,
champignons, ui en kaas 17,50
Tournedos met pepersaus 150 gram 24,50
250 gram 27,50
Chateaubriand voor 2 personen met
peper- en Stroganoff-saus p.p. 27,50
Hele zeetong, in roomboter gebakken 32,50
Surf & turf; tournedos met een halve kreeft 32,50
Gegratineerde, halve of hele, kreeft
met gebakken gamba’s ½ 24,50 1/1 32,50
Aspergespecials
Asperges “Het Wapen” met ham ei,
botersaus en krieltjes 22,50
Asperges met gebakken zalmfilet
en beurre blanc 24,50
Asperges met lamshaasjes en tijmjus 26,50
Desserts
Lentedessert by Danique, onze huispatissier 8,50
Chocoladedessert met Tobleronemousse,
brownie en petit four 6,50
Kaas plateau met vijgenbrood 12,50
Hangop van Zuster Evi met mangosaus
en pure crispy pearls 4,50
Coupe aardbei, verse aardbeien
met vanille ijs en slagroom 8,50
Onderstaande gerechten kunnen voor lunch en diner besteld worden.
MAALTIJDSALADES
Carpacciosalade met Parmezaanse kaas en balsamico 15,50
Groene salade met pittige kipfilet, mango, avocado, en geroosterd pitabroodje 14,50 Lauwwarme geitenkaas met rucola, zongedroogde
tomaatjes, honing en noten V 12,50
Vissalade met gerookte zalm en makreel, hollandse garnalen, tonijnsalade, 15,50
avocadodip en rode ui
Salade lauwarme kreeft, gamba's en Hollandse garnalen 16,50
Sashimi van zalm, tonijn, gebakken coquilles en gamba's 15,00
WARME GERECHTEN
Twee pittabroodjes met krokante gyros, Griekse salade en tzatziki 16,50 Thaise biefstuk met sojasaus en noedels 16,50 Pasta met zalm, garnalen en mosselen met Oosterse saus 16,50
Bij onderstaande gerechten worden frietjes en salade geserveerd.
Kipsaté van de grill met pittige pindasaus 16,50 Kippenlevertjes gebakken met champignons en uien 15,50
3 sllibtongetjes in roomboter gebakken 20,50 Schnitzel met een topping van spekjes,champignons, ui en kaas 17,50
Tournedos 150 gram met pepersaus 24,50
Op de huid gebakken zalmfilet met scampi's en garnalensaus 22,50
Deze website is met Jimdo gemaakt. Registreer je nu gratis op https://nl.jimdo.com