Afhaalmenu 10 t/m 16 juni

€ 22,50 voor 2 gangen

 

Voorgerechten

Proef de zee; gerookte zalm, paling, Hollandse garnalen en cocktailsaus

 

Aspergesalade met mozzarella, tomaat, ananas, appel en basilicumdressing (V)

 

Salade met eendenleverrilette, zongedroogde tomaatjes, asperges, uien konfijt, sinaasappel en frambozen

 

Hoofdgerechten

 

Gegratineerde knoflookchampignons met brie, risotto en gegrilde groenten

 

Rose gebakken kalfslende, pasta verde, spitskool en champignonroomsaus

 

Mediterraanse zeewolfilet gebakken met artisjokken, haricot verts, tomaat, olijven, kappertjes en basilicumsaus

 

 

 

 

 

 

 

Extra bij te bestellen:

Broodmandje met kruidenboter, hummus en knoflooksaus 4,50

Frietjes met mayonaise 3,00

Portie asperges (6 stuks) 8,50

 

Litertje huisgemaakte soep naar keuze 8,50 

- Romige aspergesoep

- Franse uiensoep

- Romige tomatensoep

  

DESSERTS

Lente dessert bij Danique, onze huispatissier; cheesecake, perzikbavarois, petit four, macaron en panna cotta 8,50

Kaasplateau, 4 kazen uit de Winkel van Wendy,

met vijgenbrood en bosvruchtenchutney 12,50

Chocoladedessert, tobleronemousse, petit four en macaron 6,50

Hangop van Zuster Evi met mangosaus en pure crispy pearls 4,50

 

Voor de KIDS

Kleine tomatensoep 4,00

Kipcocktail 4,00

Frietjes met fricadelletjes, kipnuggets of bitterballen 6,00

Kinder verrassings dessert 6,00