KOUDE VOORGERECHTEN

Salade met kreeft, gamba’s en Hollandse garnalen  14,50                                                       Sashimi van tonijn en zalm met gebakken coquilles en gamba’s   12,50                                 

Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitjes, rucola

en Parmezaanse kaas  9,50                                                                                                     Vitello tonnato, kalfslende met zongedroogde tomaat,

olijven, kappertjes en tonijnmayonaise  10,50                                                                           Carpaccio van rode biet met fetakaas, honingtijm en rucola V 8,50                                         Visplateau met gerookte zalm, forel, Hollandse garnalen, tonijnsalade,

avocadodip en rode ui   14,50          

 

WARME VOORGERECHTEN

Kalfszwezerik met rozemarijnsaus en sh-i-take   11,50                                                            Spies van scampi’s in knoflookolie gebakken  10,50                                                                Gebakken coquilles met groene asperges en witte wijnsaus 12,50                                          Torentje haloumi, aubergine en tomatensaus   9,50   V                                                                          

SOEPEN

Romige tomatensoep V    5,00                                                                                                 Franse uiensoep met kaascrouton V   5,00                                                                               Kreeftenbisque met langoustines   7,50                                                                                   Soep van de dag    5,00                                                                                                           Plankje brood met dips  5,50                                                                                                    Plankje stokbrood met kruidenboter    4,50                                                                              

 

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde lamsribbetjes met knoflook en saus van rozemarijn   26,50                                       Chateaubriand voor 2 personen met peper en Stroganoffsaus 25,50 p.p.                                Op de huid gebakken zalmfilet met scampi’s en garnalensaus    17,50                                   Hele zeetong in roomboter gebakken   Dagprijs                                                                      

Surf en Turf, verse halve kreeft met ossenhaas 26,50                                                              Biefstuk van de haas met pepersaus  150 gram 22,50 250 gram - 26,50

 

MAALTIJDSALADES

Carpacciosalade met Parmezaanse kaas en balsamico   13,50                                               Lauwwarme geitenkaas met rucola, zongedroogde                                                                 tomaatjes, honing en noten V  10,50                                                                                 

Vitello tonnato, dungesneden kalfshaas met tonijnmayonaise 14,50                                        Visplateau met zalm, Hollandse garnaaltjes, forel en tonijnsalade                                           avocadodip en rode ui 14,50

Groene salade met pittige kipfilet, mango, avocado

en een geroosterd pittabroodje 13,50

 

KINDERMENU

Klein kopje tomatensoep  3,50                                                                                                  Kroket of fricadel met frietjes,appelmoes en mayo 5,95                                                            Kinderijs met een verrassing   3,50                                       

 

WARME GERECHTEN

Twee pittabroodjes met krokante gyros, Griekse salade en tzatziki   12,50                              Gebakken mosselen met brood   12,50                                                                                     Thaise biefstuk met sojasaus en noedels  14,50                                                                       Pasta met zalm, garnalen en mosselen met Oosterse saus  14,50                                                           

Bij onderstaande gerechten worden frietjes en salade geserveerd.

Kipsaté van de grill met pittige pindasaus    12,50                                                                    Kippenlevertjes gebakken met champignons en uien  12,50                                                    Slibtongetjes in roomboter gebakken  14,50                                                                            Schnitzel met een topping van spekjes, champignons, ui en kaas    15,50