KOUDE VOORGERECHTEN

Salade met kreeft, gamba’s en Hollandse garnalen                     16,50                                    Sashimi van tonijn en zalm met gebakken coquilles en gamba’s   15,00                                

Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitjes, rucola

en Parmezaanse kaas                                                                    10,50                                 

Visplateau met gerookte zalm, forel, Hollandse garnalen,              14,50

tonijnsalade, avacadodip en rode ui

Quinoa salade met haloumi, granaatappel, aardbeien,                   10,50

appel en frambozendressing V

 

WARME VOORGERECHTEN

Kalfszwezerik met rozemarijnsaus en sh-i-take   16,50                                                            Spies van scampi’s in knoflookolie gebakken  12,50                                                                Gebakken coquilles met groene asperges en witte wijnsaus 14,50                                                                                                                  

SOEPEN

Romige tomatensoep V    5,50                                                                                                Franse uiensoep met kaascrouton V   5,50                                                                              Kreeftenbisque 8,50                                                                                                          Plankje brood met dips en kruidenboter 7,50                                                                                                                                                     

HOOFDGERECHTEN

Souvlaki, mixed grill van rund, kip en varkensfilet met       22,50

paprika - champignonsaus                                 

Chateaubriand voor 2 personen met peper en Stroganoffsaus 26,50 p.p.                                Op de huid gebakken zalmfilet met scampi’s en garnalensaus    22,50                                   Hele zeetong in roomboter gebakken   Dagprijs                                                                      Surf en Turf, verse halve kreeft met ossenhaas 28,50                                                            Tournedos van de haas met pepersaus  150 gram 24,50 250 gram - 26,50

3 slibtongetjes in roomboter gebakken 20,50

Kipsate van de grill met pittige pindasaus    16,50

Kippenlevertjes met champignons en uien 15,50

Schnitzel met een topping van spekjes, champignonsaus, ui en kaas  17,50

Thaise biefstuk met sojasaus en noedels 16,50 

Feta saganaki met gegrilde courgette, paprikacouscous, creme fraiche  16,50

en griekse salade V 

Twee pitabroodjes met krokante gyros, Griekse salade en tzaziki 16,50

Pasta met zalm en garnalen met met een Oosterse saus 16,50

 

MAALTIJDSALADES

Carpacciosalade met Parmezaanse kaas en balsamico   15,50                                               Lauwwarme geitenkaas met rucola, zongedroogde                                                                 tomaatjes, honing en noten V  12,50                                                                                         Vissalade met zalm, Hollandse garnaaltjes, forel en tonijnsalade                                          en cocktailsaus 15,50

Groene salade met pittige kipfilet, mango, avocado

en een geroosterd pittabroodje 14,50

 

KINDERMENU

Klein kopje tomatensoep  3,50                                                                                                  Kroket of frikandel met frietjes,appelmoes en mayo 5,95

Spaghetti Bolognese 5,95

Kinderijs met een verrassing   3,50