SOEPEN

Romige tomatensoep V                                                                       5,00

Franse uiensoep met kaascrouton V                                                   5,00

Kreeftenbisque met langoustines                                                        7,50

Plankje brood met dips en kruidenboter                                              6,50

                                          

VOOR DE KLEINE TREK (tot 17.00 uur)

Tosti ham/kaas                                                                                    3,25      

Tosti ham/kaas/ananas                                                                       3,75

Tosti geitenkaas met honing dillesaus V                                             4,50

 

WIJCHENS 12 UURTJE

Kleintje tomatensoep, vloerbrood met kroket

en gezond  10,50

 

DE LUNCH TOP 10: (tot 17.00 uur)

 1. Uitsmijter van 3 Wijchense scharreleitjes met                                7,50

      boerenachterham en kaas, tomaat,

      uitgebakken spekjes en verse kruiden                    

 2. Twee rundvleeskroketten met brood                                              6,50

 De toppers: 3 knapperige minibroodjes belegd met:

 3. Vlees: Kalfshaas met tonijnmayonaise, carpaccio         

     met pesto en Parmaham                                                               8,50                                4. Vis: Forel met garnalen, gerookte zalm en                  

       tonijnsalade                                                                                 9,50

 5. Vega; Humus met zongedroogde tomaat en rucola,

      Caprese, geitenkaas met honing-mosterd  walnoot                     7,50                              

 6. Clubsandwich van geroosterd brood                              

     met achterham, kaas, kip, ei, spekjes,

     rauwkost en cocktailsaus                                                             7,50                               

 7. Baquette met gerookte zalm, roomkaas, ui en rucola                  7,50

 8. Baquette met tonijnsalade met kappertjes

     en rode ui                                                                                     7,50

 9. Baquette met Carpaccio van dungesneden runderhaas,                   

      pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten                             9,50          

10. Baquette gezond met achterham, kaas, tomaat,

      sla en komkommer                                                               

Onderstaande gerechten kunnen voor lunch en diner besteld worden.

 

DE WAPENPLANK 17,50

Olijfjes, worst, kaas, Serranoham, notenmix, bitterballen, kaasstengels,

brood met humus en kruidenboter

 

 

MAALTIJDSALADES

Carpacciosalade met Parmezaanse kaas en balsamico                                             14,50

Groene salade met pittige kipfilet, mango, avocado, en geroosterd pitabroodje         13,50     Lauwwarme geitenkaas met rucola, zongedroogde                                                    

tomaatjes, honing en noten V                                                                                      10,50    Vitello tonnato, dungesneden kalfshaas met tonijnmayonaise                                    14,50

Visplateau met gerookte zalm, forel, Hollandse garnalen, tonijnsalade,

avocadodip en rode ui                                                                                                 14,50

 

 WARME GERECHTEN

Twee pittabroodjes met krokante gyros, Griekse salade en tzatziki                           14,50

Gebakken mosselen met stokbrood                                                                           12,50      Thaise biefstuk met sojasaus en noedels                                                                   14,50     Pasta met zalm, garnalen en mosselen met Oosterse saus                                       14,50                     

Bij onderstaande gerechten worden frietjes en salade geserveerd.

Kipsaté van de grill met pittige pindasaus                                                                   14,50     Kippenlevertjes gebakken met champignons en uien                                                 14,50

Slibtongetjes in roomboter gebakken                                                                          14,50    Schnitzel met een topping van spekjes,champignons, ui en kaas                              15,50

Tournedos 150 gram  met pepersaus                                                                          22,50     Tournedos 250 gram  met pepersaus                                                                          26,50