In overleg met onze slager, visboer en groenteman bedenken onze creatieve koks elke week weer

nieuwe weekspecialiteiten, En bij elke weekspecialiteit bevelen wij een wijn aan die het beste bij het gerecht past. 

 

De Weekspecialiteiten

Vlees

Gegrilde ribeye steak met risotto, pesto-tomatenboter met frietjes en salade

€ 14,50

Aanbevolen wijn: Sartori Valpolicella Ripasso l Corvina l Italie

Vol van smaak van zwarte kersen en gedroogd fruit € 5,00

Vis

Rouleaux van zalm en scholfilet met spinazie, crème van zoete aardappel

en saus van langoustine

€ 14,50

 Aanbevolen wijn: Kleine Zalze l Chenin Blanc l Stellenbosch l Zuid Afrika

Vol en fruitig met aroma’s van tropisch fruit € 5,00

Vega

Truffel ravioli met bospaddenstoelenroom en Parmezaanse kaas

€ 12,50

Aanbevolen wijn: Woodbridgel  Chardonnay l Lodi l Californië

Stevige houtgelagerde, volle Chardonnay € 5,00