Wildmenu

 

 

Voorgerechten

 

Salade van huis gerookte eendenborstfilet l vijgen l appel l veenbessen l oude balsamic  10,50

 

Wildplatter l praline van eend l sandwich met gerookte zwijnham l wildbouillon                  12,50

 

Carpaccio van hert l eendenlever l kweepeer l veldsla l shi-i-take l truffelroom                   12,50

 

Rijkelijk gevulde wildbouillon l crostini l wildrilette                                                                  8,50

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Pulled everzwijn l taco l zuurkool l Griekse yoghurt l mosterd l honing-tijm                        24,50

 

Hertenbiefstuk l pastinaak l mousseline l schorseneren l bospaddenstoelen l wildjus        26,50

 

 

 

Chefs special

 

Wild hachee l rode kool l aardappelmousseline l stoofpeertje                                             22,50

 

Aanbevolen wijn: Regolo Sartori di Verona Ripasso L Valpolicella Ripasso

 

Volle rode wijn met smaak van rode kersen en gedroogd fruit                     Per glas             5,50

 

                                                                                                                      Per fles            26,50

 

Desserts

 

Pannacotta van rode kool l kaneel l cassissorbet l slagroom                                                 9,50

 

Huisgemaakte cheesecake l saus van bosvruchten l frambozenijs                                       8,50

 

Crème brulee l kaneelijs l slagroom                                                                                       8,50